Verzenden en retourneren

Verzend informatie

Rosas Jewels verzendt naar Nederland en de rest van Europa, hiervoor gebruiken we DPD of PostNL om je sieraden te verzenden.
Bezorging in Nederland vindt doorgaans binnen 1-2 dagen plaats.
De verzending naar Europa duurt enkele dagen maar u kunt altijd contact met ons opnemen voor een tijdsindicatie.

Verzendkosten

Gratis verzending in Nederland.
Europa track & trace: € 5,95 – Gratis verzending boven € 100.

Bezorgtijd

Alle producten van Rosas Jewels worden in ons eigen atelier gemaakt en wij streven ernaar om de producten binnen 1 werkdag te verzenden. Alleen voor de Morse code sieraden duurt het 1-3 werkdagen. Indien er sprake is van spoedeisendheid achter uw bestelling, neem dan contact met ons op. Na het plaatsen van je bestelling word je per e-mail op de hoogte gehouden van de status.

Verzend informatie
Retour informatie

Retour informatie

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst te annuleren.

Uitzondering op maat gemaakte sieraden

Gepersonaliseerde sieraden gekocht in onze webshop worden op maat gemaakt in opdracht van de klant. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op gepersonaliseerd gemaakte sieraden daarom kunnen deze niet geretourneerd worden. De verkoop is definitief na succesvolle betaling.

De stappen

1. Om van dit recht gebruik te maken dien je binnen 14 dagen na ontvangst een e-mail te sturen naar info@rosasjewels.nl onder vermelding van de reden van retournering, je ordernummer en welke artikelen je wilt retourneren.

2. Stuur de retourzendingen na goedkeuring naar Rosas Jewels. Dan heeft u na de retourmelding 14 dagen de tijd om uw product(en) te retourneren. Retourneer het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

3. Na aanmelding van je retourzending storten wij het orderbedrag binnen 14 dagen terug, mits het product in goede staat retour is ontvangen.

Retour kosten & adres

De verzendkosten van de retourzending zijn voor rekening van de klant en de verzending is voor eigen risico van de klant.

Retouradres:
Rosas Jewels Retouren
Jan Dirk z’n Dal 103
1931 DL Egmond aan Zee
Nederland

Vermeld bij de retourzending a.u.b. je ordernummer en naam.

Let op!

Zorg ervoor dat je retourzending gefrankeerd is want ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde poststukken worden niet door Rosas Jewels geaccepteerd.

Mocht je toch nog een vraag hebben over de verzendinformatie of ons retourbeleid, neem dan gerust contact met ons op.

Moorea XL ketting