Verzenden & retourneren

Verzenden

Rosas Jewels verzendt naar Nederland en de rest van Europa, daarom gebruiken we PostNL Track & Trace om je sieraden te verzenden.
Bezorging in Nederland vindt doorgaans binnen 1-2 dagen plaats en PostNL bezorgt in Nederland van dinsdag tot en met zaterdag.
De verzending naar Europa duurt enkele dagen maar u kunt altijd contact met ons opnemen voor een tijdsindicatie.

Verzendkosten

Nederland track & trace: €1,95 – Gratis verzending boven €75
Europa track & trace: € 5,95 – Gratis verzending boven € 100

Bezorgtijd

Alle producten van Rosas Jewels worden gemaakt in ons eigen atelier en wij streven ernaar om de producten binnen 3 werkdagen te verzenden, mocht er spoed achter je bestelling zitten neem dan contact met ons op. Na het plaatsen van je bestelling word je per e-mail op de hoogte gehouden van de status.

Verzenden en retourneren
Verzenden en retourneren

Retourneren

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst te annuleren.

Uitzondering op maat gemaakte sieraden

Gepersonaliseerde sieraden gekocht in onze webshop worden op maat gemaakt in opdracht van de klant. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op gepersonaliseerd gemaakte sieraden daarom kunnen deze niet geretourneerd worden. De verkoop is definitief na succesvolle betaling.

De stappen

1. Om van dit recht gebruik te maken dien je binnen 14 dagen na ontvangst een e-mail te sturen naar info@rosasjewels.com onder vermelding van de reden van retournering, je ordernummer en welke artikelen je wilt retourneren.

2. Stuur de retourzendingen na goedkeuring naar Rosas Jewels. Dan heb je na herroeping 14 dagen de tijd om je product(en) in de originele staat, ongedragen en in de originele verpakking te retourneren.

3. Na aanmelding van je retourzending storten wij het orderbedrag binnen 14 dagen terug, mits het product in goede staat retour is ontvangen.

Retour kosten & adres

De verzendkosten van de retourzending zijn voor rekening van de klant en de verzending is voor eigen risico van de klant.

Retouradres:
Rosas Jewels Retourneren
Jan Dirk z’n Dal 103
1931 DL Egmond aan Zee
Nederland

Vermeld bij de retourzending a.u.b. je ordernummer en naam.

Let op!

Zorg ervoor dat je retourzending gefrankeerd is want ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde poststukken worden niet door Rosas Jewels geaccepteerd.

Mocht je toch nog een vraag hebben over de verzendinformatie of ons retourbeleid, neem dan gerust contact met ons op.

Verzenden en retourneren