Designed by Ramona

Alle sieraden zijn handgemaakt van hoogwaardige materialen.

About the maker

Over Rosas Jewels

Rosas Jewels is een sieradenmerk met fijne, kleurrijke sieraden, allemaal gemaakt met liefde en grote zorg, precisie en aandacht. Alle sieraden zijn handgemaakt en ontworpen door Ramona, de eigenaar van Rosas Jewels. Alle sieraden zijn gemaakt van hoogwaardige materialen.

Na een lange reis door Europa en rond de Middellandse Zee, waar ik zoveel geweldige mensen heb ontmoet en minstens zoveel prachtige momenten heb meegemaakt, besloot ik in 2007 op Mallorca te blijven.

Hier vond ik de rust om de energie die ik opdeed te besteden aan het maken van mijn eigen sieraden. Het eiland en de mediterrane omgeving bleken een prachtige inspiratiebron. Na een paar mooie jaren op Mallorca keerde ik terug naar Nederland waar onze kinderen werden geboren. De sieraden zijn gebleven en worden nu in Nederland ontworpen en gemaakt. De liefde voor de Méditerranée is gebleven, dus als het even kan kom ik regelmatig terug.

Met mijn sieraden wil ik gedachten overbrengen over dromen najagen, puur leven en genieten van al het moois om je heen.

Feel free & be happy.

With love, Ramona

Ringen
Armbanden en ring

Over het merk

Rosas Jewels geeft om Moeder Natuur, daarom zijn de collecties gemaakt van bijna 100% gerecycled gold filled. De Morse code collectie is gemaakt van volledig 100% gerecycled gold filled en 100% gerecycled sterling zilver!

Premium kwaliteit en duurzaamheid

Wij richten ons op stijl, premium kwaliteit en duurzaamheid. We gebruiken alleen de meest duurzame materialen van de hoogste kwaliteit, dus je sieraden zullen je lang vergezellen.

We zijn ervan overtuigd dat onze delicate sieraden je zowel van binnen als van buiten goed moeten laten voelen en er goed uit moeten laten zien. Voor ons mag stijl nooit ten koste gaan van de mensen die het produceren of de planeet die we het geluk hebben ons thuis te noemen. Met trots ondersteunen we een duurzame levensstijl. Lees meer over onze zorg op onze duurzaamheidspagina!