Benieuwd naar onze sieraden?

  • Duurzaam materiaal

  • Handgemaakt

  • Morsecode sieraden

Stijlvolle oorbel met zeeschelp

Via onze website koop je een mooie oorbel met een hanger van zeeschelp of in de vorm van een schelp. Wij maken al onze oorbellen van gerecycled sterling zilver of goud. Je profiteert dus van hoogwaardige, duurzame materialen. Bovendien heb je de keuze uit verschillende stijlen, zoals hangoorbellen of hoepels.

Benieuwd naar onze sieraden?

Unique necklace
Unique earrings

Handgemaakte oorbel met een hanger van zeeschelp

Rosas Jewels verkoopt diverse gouden oorbellen met schelpen. Zo vind je in ons aanbod bijvoorbeeld een oorbel met een hanger gemaakt van zeeschelp of oorbellen met een gold filled hanger in de vorm van een zeeschelp. Deze handgemaakte minimalistische sieraden staan prachtig bij iedere outfit. Wil je ook andere duurzame sieraden bekijken? Wij hebben een uniek concept. Je kunt namelijk gouden morsecode oorbellen laten maken. Je kiest een betekenisvolle tekst en wij vertalen die naar morsecode in gouden kralen. Zo krijg je een persoonlijk en stijlvol sieraad.

Combineer onze sieraden

Al onze items zijn duurzaam en zien er prachtig uit. We gebruiken uitsluitend hoogwaardig materiaal, zoals gerecycled goud. Onze Mix & Match-sieraden zijn ook nog uitstekend met elkaar te combineren. Combineer de oorbellen bijvoorbeeld met een mooie ring of een gouden kralenketting.

Koop bij ons stijlvolle oorbellen

In onze webshop vind je een ruim aanbod aan handgemaakte sieraden. Bekijk bijvoorbeeld onze oorbel met een hanger van zeeschelp. Je kunt de sieraden ook met elkaar combineren. Bestel nieuwe sieraden in onze webshop. Voor vragen bel je naar +31627892521 of stuur je een e-mail naar info@rosasjewels.com.