Onderhoudsinstructies

Sieradenverzorging, hoe zorg je voor je sieraden na je aankoop. Behandel uw juweel met respect.

Hallo! En welkom in de wereld van 14k gold filled en sterling zilveren sieraden. Een wereld van metaal van hogere kwaliteit, duurzamere sieraden en meer vertrouwen in uw aankopen. Hier is het beter!

We willen alle desinformatie verdrijven over wat het betekent om sieraden met 14 karaats goud te hebben en u goed informeren over de zorg voor uw sieraden. Je stukken hebben de kracht om lang mee te gaan. Maar met grote kracht komt grote verantwoordelijkheid!

WAT IS GOLD FILLED?

Gold-filled sieraden zijn een laag goud, dat door warmte aan een messing kern is gehecht. Dit is anders dan plated sieraden die een microscopisch laagje goud (vaak gedoopt) over metaal zijn. Gold plated zal uiteindelijk slijten. Aan de andere kant kan gold filled, met de juiste zorg en behandeling, een zeer lange levensduur hebben. Als het gaat om kwaliteit en duurzaamheid, kan alleen massief goud, gold filled sieraden verslaan.

GOLD FILLED SIERADEN ZIJN MEER SLIJTAGEBESTENDIG

Hier zijn enkele dingen die u misschien niet weet over gold filled sieraden:

  • De laag goud op een gold filled onderdeel is behoorlijk dik. Gold-filled sieraden zijn wettelijk verplicht om 5% goud per gewicht te bevatten. Je gold filled onderdeel bevat 100 keer zoveel goud als je gold plated onderdeel.

  • De laag goud op een gold filled onderdeel wordt door warmte aan het basismetaal gehecht. Door het goud aan het messing te hechten, schilfert het niet af en is het met de juiste zorg bestand tegen aanslag.

For durability, longevity, and affordability gold-filled jewelry is your golden ticket.

Jewelry care
jewelry care

Sieraden verzorging voor uw gold filled little treasures

  • Spoel je gold filled sieraden af ​​en toe af met warm water en milde zeep.

  • Droog ze (en herstel de glans) met een zachte katoenen doek.

  • Verwijder uw gold filled sieraden voordat u schoonheidsproducten (bodylotion, parfum) aanbrengt, voordat u gaat zwemmen of douchen en voordat u huishoudelijke schoonmaakmiddelen gebruikt.

  • Als je je sieraden niet draagt, bewaar ze dan op de juiste manier.

Sieraden verzorging voor uw Sterling zilveren little treasures

  • Zorg goed voor je Sterling zilveren sieraden, deze zullen oxideren bij blootstelling aan de elementen, dus verwijder je zilveren sieraden voor het sporten, handen wassen of douchen.

  • Gebruik haar-, huid- en geurproducten voordat je je sieraden om doet om direct contact te minimaliseren.

  • Om aangetaste Sterling zilveren sieraden schoon te maken, poetst u ze voorzichtig op met een zilveren doek.

  • Bewaar op een veilige, droge plaats wanneer het niet wordt gedragen (bijvoorbeeld: een luchtdichte plastic zak doet wonderen!)

jewelry care