• Duurzaam materiaal

  • Handgemaakt

  • Morsecode sieraden

Mix & Match sieraden

Benieuwd naar onze sieraden?

Onze collectie Mix & Match bestaat uit sieraden die zijn gemaakt om met elkaar te combineren. Ga je voor kleurrijke combinaties of houd je het liever bij klassiek goud en wit? Alles is mogelijk met de armbanden en kettingen van Rosas Jewels. Je kiest uit verschillende kleuren en ontwerpen, zoals exemplaren met hangertjes of een schelpje.

Benieuwd naar onze sieraden?

Unique necklace

Bekijk onze Mix & Match sieraden

Unique earrings

Mix & Match onze sieraden en creëer steeds een andere look

Als jij je sieraden graag combineert, is onze collectie Mix & Match iets voor jou. Deze handgemaakte, minimalistische sieraden draag je met meerdere tegelijk voor een opvallende toevoeging aan je outfit. Kies bijvoorbeeld een armband met een zeeschelp voor een zomerse strandlook of ga voor klassieke gouden sieraden die overal bij passen. Enkele armbanden of kettingen kun je zelfs personaliseren, zoals een ketting met geheime code. Jij kiest de kleur van de kralen en de boodschap die je bij je wilt dragen, waarna wij jouw woord(en) met kralen in morsecode in je unieke sieraad verwerken. Zo wordt jouw sieraad echt iets persoonlijks. Bovendien is het gemaakt van gerecycled goud of sterling zilver.

Plaats jouw bestelling voor handgemaakte sieraden

De sieraden uit de collectie Mix & Match zijn gemaakt van duurzaam, hoogwaardig materiaal en zien er ook fantastisch uit. Gekleurde kralenarmbandjes zijn een smaakvolle, elegante toevoeging aan iedere outfit. Bestel daarom nu jouw favoriete ontwerpen in onze webshop. Om vragen te stellen, bereik je ons via info@rosasjewels.com, ons contactformulier of bel je naar +31627892521.