Meet the maker

Alle sieraden zijn handgemaakt van hoge kwaliteit materialen.

Meet the maker
Meet the maker

Mijn verhaal ❤️

Meet the maker. Mijn naam is Ramona Brouwer-Roozen en ik ben de oprichtster en designer van Rosas Jewels.
Ik blijf liever altijd iets meer op de achtergrond. Maar het wordt nu ook eens tijd om mijzelf te laten zien. Deze foto is op Ibiza gemaakt. Dus een blije mood om mij aan jullie lieverds voor te stellen!

Dit ben ik dus.. En zoals je ziet hou ik van kleur!

Dat komt ook terug in de sieraden. Het label is geïnspireerd door het Middellandse zeegebied.

Ik heb zelf op Mallorca gewoond en hou van het klimaat, de zee, de kleuren, eigenlijk al het moois daar om je heen.

Als het kan ga ik regelmatig terug.. En neem ik dat gevoel een stukje mee naar Nederland, waar ik nu woon samen met mijn lieve man en twee kids.

Van kleins af aan maak ik al armbandjes en dat is eigenlijk altijd zo gebleven. Sinds 2021 ben ik echt serieus met het label bezig gegaan. Een eerste shoot op Ibiza tot nu ook op beurzen staan sinds 2023. Een droom die uitkomt.

Met de sieraden wil ik jou dat stukje zonnige gevoel geven maar ook de luxe qua kwaliteit van de sieraden. Je wilt er tenslotte lang plezier van hebben. Daarom ook onze quote: ‘enjoy your little treasure’. Want dat zijn het!

En natuurlijk wordt er ook nog aan moeder natuur gedacht. Daarom bestaan bijna alle gold filled onderdelen nu uit 100% gerecycled gold filled!

Wat ik met mijn sieraden wil overbrengen is dat je vooral moet genieten van al het moois om je heen en de kleine dingen in het leven!

Feel free & be happy!

With love, Ramona