Benieuwd naar onze sieraden?

  • Duurzaam materiaal

  • Handgemaakt

  • Morsecode sieraden

Gouden morsecode oorbellen

Je hebt een unieke mogelijkheid bij Rosas Jewels: je kunt namelijk gouden morsecode oorbellen kopen. Als jij de tekst die je wilt aan ons doorgeeft, rijgen wij die in je oorbellen met korte en lange kralen. Zo krijg je een uniek sieraad dat er ook prachtig uitziet. Je kiest uit hoepels of hangers en je hebt de keuze uit kralen in verschillende kleuren.

Benieuwd naar onze sieraden?

Unique necklace
Unique earrings

Personaliseer jouw gouden morsecode oorbellen

Via de webshop bestel je handgemaakte gouden kralenoorbellen. De gouden morsecode oorbellen kun je personaliseren met een boodschap. Je kiest zelf de kleur kralen en het model: een hoepel of een hangoorbel. Vervolgens verwerken wij je tekst in de oorbellen. Is je tekst langer dan acht tekens? Bekijk dan de armband of ketting met geheime code.

Bedenk creatieve combinaties

Bij ons vind je uiteraard ook andere gouden sieraden om met je morsecode oorbellen te combineren. Vul bijvoorbeeld je collectie oorbellen aan met gouden oorbellen met schelpen. Houd je ook van kettingen en armbanden? Dan is onze duurzame gouden kralenketting iets voor jou. Onze subtiele gekleurde kralenarmband staat ook overal bij. Kies het item dat je leuk vindt en bestel.

Breid je sieradencollectie uit met onze unieke, duurzame accessoires

Duurzame, minimalistische sieraden koop je online bij Rosas Jewels. Wij gebruiken uitsluitend natuurlijk materiaal en gerecycled goud of sterling zilver. Bekijk ons aanbod en bestel gepersonaliseerde morsecode oorbellen en andere gold filled sieraden. Voor advies of antwoord op je vragen bel je naar +31627892521 of stuur je een e-mail naar info@rosasjewels.com.

Fiji Morse code oorbellen zwart