Benieuwd naar onze sieraden?

  • Duurzaam materiaal

  • Handgemaakt

  • Morsecode sieraden

Gouden kralenketting

Een duurzame gouden kralenketting met of zonder hanger koop je in onze webshop of bij Rosas Jewels. Je vindt bijvoorbeeld een handgemaakte gouden ketting met een echte schelp of met een hangertje van een zeeschelp. Daarnaast verkopen we uiteraard andere modellen die verschillen in lengte en ontwerp. Het goud en zilver in onze sieraden is gerecycled.

Benieuwd naar onze sieraden?

Unique necklace
Unique earrings

Bij ons koop je een stijlvolle gouden kralenketting

Wij ontwerpen minimalistische sieraden die zijn geïnspireerd door tropische plaatsen. Zo vind je bijvoorbeeld de gouden Ibiza-ketting, de Tahiti of de Maui. Voor onze sieraden gebruiken we uitsluitend natuurlijk materiaal of gerecycled goud. Zo vind je bijvoorbeeld een handgemaakte gouden ketting met een hangertje gemaakt van een echte schelp of van edelsteen. Als je liever een volledig goudkleurige handgemaakte ketting draagt, kies je er een met een gouden hanger in de vorm van een schelp. Daarbij heb je de keuze uit een korte, gouden ketting met een kleine schelp of een langere handgemaakte ketting met een grotere zeeschelp.

Verschillende prachtige stijlen

In onze webshop kies je uit vele ontwerpen met kettingen in verschillende stijlen. Je vindt bijvoorbeeld een handgemaakte gouden ketting met een hanger in de vorm van een zeeschelp. We verkopen ook een gouden kralenketting met gekleurde kraaltjes of een korte gouden kralenketting met één of meerdere kleuren. Bekijk ons aanbod en kies je favoriet.

Combineer onze sieraden voor een stralende look

Het is ook leuk om meerdere kettingen over elkaar heen te dragen. Draag bijvoorbeeld een lange gouden ketting met een zeeschelp bij een handgemaakte korte kralenketting. Mix en match onze sieraden en creëer steeds een nieuwe look. Combineer bijvoorbeeld een gouden ketting met een schelp met handgemaakte gouden kralenoorbel met een zeeschelp. Hoe meer je koopt, hoe meer je kunt variëren met onze duurzame, stijlvolle sieraden.

Koop onze sieraden online

Vind jouw nieuwe gouden kralenketting in onze webshop. Van een gouden ketting met een echte zeeschelp tot een ketting met een schelp; met onze handgemaakte sieraden complimenteer je iedere outfit. Koop jouw favoriete ontwerp. Heb je vragen? Stuur dan een e-mail naar info@rosasjewels.com of bel naar +31627892521.

Formentera pink