Benieuwd naar onze sieraden?

  • Duurzaam materiaal

  • Handgemaakt

  • Morsecode sieraden

Gouden ketting geïnspireerd door Ibiza

Bij Rosas Jewels ontwerpen we unieke gouden sieraden in de stijl van Ibiza, zoals een ketting. Dat model kun je personaliseren met een geheime boodschap in morsecode. Je kiest zelf een kleur en de tekst die je wilt, dan rijgen wij die met korte en lange kralen aan je ketting. Zo draag je op een stijlvolle manier een persoonlijke boodschap bij je. Koop het voor jezelf of geef het cadeau.

Benieuwd naar onze sieraden?

Unique necklace
Unique earrings

Handgemaakte gouden sieraden in de stijl van Ibiza, zoals deze ketting

Onze gouden ketting in de stijl van Ibiza is, net als de rest van onze minimalistische sieraden, gemaakt van gerecycled goud. Je kiest uit meer dan 30 kleuren kralen. Daarnaast kies je uiteraard zelf welke boodschap je wilt. Wij rijgen de geheime code in je ketting en jij ontvangt een stijlvol en persoonlijk sieraad, voor jezelf of voor je dierbaren. Je hebt dezelfde opties bij onze gouden Ibiza-armband.

Bedenk zelf de leukste combinaties

Je vindt in onze webshop ook andere sieraden van hoogwaardig materiaal. De accessoires staan uitstekend bij elkaar, dus maak zelf unieke combinaties. Draag bijvoorbeeld een gekleurde kralenarmband in de stijl van Ibiza bij je gouden ketting, of draag korte en lange kettingen over elkaar voor een gelaagd effect.

Koop jouw nieuwe items in onze webshop

In ons online assortiment vind je sieraden van uitstekende kwaliteit. De “Ibiza” gouden ketting is slechts één van onze zelfontworpen gouden kralenkettingen. Bekijk het volledige aanbod en bestel stijlvolle sieraden voor jezelf of om cadeau te doen. Voor meer informatie stuur je een e-mail naar info@rosasjewels.com of bel je naar +31627892521.

Bora bora ketting