Benieuwd naar onze sieraden?

  • Duurzaam materiaal

  • Handgemaakt

  • Morsecode sieraden

Geheime code ketting bestellen

Bij Rosas Jewels kun je online een unieke geheime code ketting bestellen. Wij verwerken jouw persoonlijke boodschap in morsecode in de ketting door middel van gouden kralen. Je kiest uit verschillende kleuren kralen en een lange of korte ketting. Zo draag je op een stijlvolle manier een boodschap bij je.

Benieuwd naar onze sieraden?

Unique necklace
Unique earrings

Een handgemaakte geheime code ketting bestellen

Heb jij een woord dat veel voor je betekent? Of wil je de naam van een dierbare altijd bij je dragen? In onze webshop kun je een ketting bestellen waarin je een geheime code laat zetten. Met lange en korte gouden kralen vertalen we jouw boodschap in morsecode en verwerken we die in je ketting. Je kunt ook een armband met geheime code laten maken. Dankzij onze sieraden in minimalistische stijl verander je een persoonlijke boodschap in een stijlvol sieraad.

Onze duurzame accessoires

Op de website vind je naast de gouden ketting met morsecode ook andere ontwerpen. De gouden Ibiza-ketting staat bijvoorbeeld overal bij. Je kunt met al onze sieraden mixen en matchen om steeds nieuwe combinaties te dragen. We gebruiken uitsluitend gerecycled goud en hoogstaande materialen.

Bestel jouw duurzame sieraden

Wil jij een ketting met geheime code bestellen? Wij verwerken jouw persoonlijke boodschap in een duurzame gouden kralenketting. Bestel de gouden ketting met morsecode online. Als je meer wilt weten over ons concept, neem je contact met ons op door te bellen naar +31627892521 of door een e-mail te sturen naar info@rosasjewels.com.