Duurzaamheid

Duurzaam geproduceerde en gerecyclede materialen

Geboren in het Middellands Zee gebied, ontworpen en gemaakt in Nederland, Rosas Jewels maakt de delicate prachtige gold filled sieraden waar je van houdt!

Rosas Jewels geeft om Moeder Natuur, daarom zijn de collecties gemaakt van bijna 100% gerecycled gold filled.
De Morse code collectie is gemaakt van volledig 100% gerecycled gold filled en 100% gerecycled Sterling zilver!

Geïnspireerd door de mediterrane zonnige kleuren, hebben alle duurzame sieraden in deze collectie flair en stijl, waardoor de collectie perfect is voor de moderne minimalist.

Al onze gold filled materialen worden vervaardigd in de VS. We werken alleen met gecontroleerde leveranciers en leden van de Responsible Jewelry Council, een non-profit certificeringsorganisatie die toezicht houdt op mensenrechten, arbeidsrechten, milieu-impact en mijnbouwpraktijken in de hele keten van leveranciers van materialen.

Bovendien hebben we de productie-informatie van onze leveranciers doorgespit en waren we verheugd te ontdekken dat onze grootste leveranciers volledig op zonne-energie werken en al vele jaren werken aan het verminderen van hun impact op het milieu. We houden van het voorbeeld dat ze geven!

Als we kijken naar de levensduur van met gold filled sieraden, voelen we ons extra sprankelend: het kan vele jaren meegaan! Dus het is hier om te blijven!

Voor Rosas Jewels draait het allemaal om vooruitgang en de langetermijnbetrokkenheid om nog duurzamer te worden.

The love for our planet.