Benieuwd naar onze sieraden?

  • Duurzaam materiaal

  • Handgemaakt

  • Morsecode sieraden

Armband versierd met een zeeschelp

Een armband met een zeeschelp is een stijlvolle toevoeging aan een zomerse strandoutfit. Je kiest uit ontwerpen met een schelpje aan een hangertje, of een schelp die tussen de kralen geregen is. Beide modellen zijn eenvoudig te combineren met andere sieraden. De armbandjes zijn handgemaakt van duurzame materialen van hoge kwaliteit, zoals laagjes van gerecycled goud.

Benieuwd naar onze sieraden?

Unique necklace
Unique earrings

Elegante armband met een zeeschelp

Bij Rosas Jewels koop je Mix & Match-sieraden om leuke combinaties te maken. Een armband met een zeeschelp is een schattige toevoeging die je meteen aan het strand doet denken. Je kiest uit verschillende gekleurde kralenarmbanden. Bij de Molokai-armbanden rijgen we het schelpje tussen de kralen. De Molokini-armbanden hebben een schelpje aan een hangertje. Combineer deze modellen met andere sieraden voor een zomerse look. Koop er bijvoorbeeld een gouden Ibiza-armband bij. Als je graag een boodschap bij je wilt dragen, raden wij de armband met geheime code aan. Wij verwerken jouw tekst dan in morsecode met kralen in jouw unieke armband.

Koop jouw sieraden online of in de winkel

In onze webshop koop je handgemaakte minimalistische sieraden, zoals een armband met een zeeschelp. Bestel jouw nieuwe sieraden of laat een persoonlijk ontwerp maken. Wil je meer informatie? Bel dan naar +31627892521 of stuur een e-mail naar info@rosasjewels.com.